Modré a fialové kovové balónky Arch Garland Kit
  • Modré a fialové kovové balónky Arch Garland Kit - 0 Modré a fialové kovové balónky Arch Garland Kit - 0
  • Modré a fialové kovové balónky Arch Garland Kit - 1 Modré a fialové kovové balónky Arch Garland Kit - 1
  • Modré a fialové kovové balónky Arch Garland Kit - 2 Modré a fialové kovové balónky Arch Garland Kit - 2
  • Modré a fialové kovové balónky Arch Garland Kit - 3 Modré a fialové kovové balónky Arch Garland Kit - 3
  • Modré a fialové kovové balónky Arch Garland Kit - 4 Modré a fialové kovové balónky Arch Garland Kit - 4
  • Modré a fialové kovové balónky Arch Garland Kit - 5 Modré a fialové kovové balónky Arch Garland Kit - 5
  • Modré a fialové kovové balónky Arch Garland Kit - 6 Modré a fialové kovové balónky Arch Garland Kit - 6

Modré a fialové kovové balónky Arch Garland Kit

Modrá a fialová metalická sada balónků Arch Garland Kit je okouzlující dekorace s barevným schématem, která velmi připomíná scénu z Frozen. Hlavní barvou je modrá v kombinaci s fialovou, která dokonale reprodukuje klasické scény v animaci Frozen. Tento balónový oblouk používá modré a fialové kovové latexové balónky, které mu dodávají pevný a stylový pocit.

Odeslat dotaz

Popis výrobku

Více než jen jednoduchá dekorace, tohleModré a fialové kovové balónky Arch Garland Kitmůže přinést jedinečnou a nezapomenutelnou atmosféru každé příležitosti. Ať už se jedná o dětskou narozeninovou oslavu, miminko, svatební scénu nebo párty s tématem pro mládež, tento balónový oblouk dokáže vytvořit ohromující vizuální efekt. Dodá vaší akci magický a příjemný pocit.

Hlavní produkt
Balón
Používání
Oslava
Barva
Modrá a fialová
Materiál
Fólie a latex
OEM
Přijato
Služba DDP
Přijato

Blue and Purple Metallic Balloons Arch Garland Kit

V designuModré a fialové kovové balónky Arch Garland Kit, přidali jsme také modré a fialové macaronové balonky, které dodávají celé dekoraci inkluzivní a jemný pocit. Jejich pastelové barvy a roztomilé tvary přinesou vaší příležitosti více tepla a sladkosti.

Blue and Purple Metallic Balloons Arch Garland Kit

Navíc kModré a fialové kovové balónky Arch Garland Kit, máme na výběr mnoho dalších stylů balónových oblouků. Ať už hledáte jasné a živé barevné schéma nebo měkčí a teplejší atmosféru, máme pro vás vše. Máme balónové oblouky v různých barvách, tvarech a velikostech, což nám umožňuje vytvořit zcela vlastní dekoraci na základě vašich preferencí a tématu.

Blue and Purple Metallic Balloons Arch Garland Kit


Balení balonkové sady lze také upravit podle vlastního designu astyl!

Blue and Purple Metallic Balloons Arch Garland Kit

Latexové balení balónků lze také upravit podle vlastního designu a stak moc!

Naše továrna Newshine přikládá velký význam potřebám a spokojenosti zákazníků, proto poskytujeme služby na míru. Můžeme přizpůsobit balení a speciální styly podle vašich požadavků. Pokud potřebujete nějaké další sněhové vločky nebo balónky z hliníkové fólie s obrázky princezen, můžeme také splnit vaše osobní potřeby přizpůsobení. Naším cílem je poskytovat vám ty nejlepší produkty a služby.

Jak používatModré a fialové kovové balónky Arch Garland Kit

Blue and Purple Metallic Balloons Arch Garland Kit

1.Nafoukněte balónky na různé velikosti a svažte je.

2.Vložte balónek do malého otvoru ozdobného proužku.

3. Hotový balónkový věnec připevněte na zeď páskou nebo provazem.

Blue and Purple Metallic Balloons Arch Garland Kit

Nejen to, poskytujeme také řadu produktových služeb, jako jsou podrobné obrázky, hlavní obrázky produktů a produktová videa, abyste mohli lépe porozumět a zobrazit naše produkty. Tyto služby vám pomohou lépe propagovat a prodávat naše produkty na trhu.

Newshine

V továrně Newshine® jsme odhodláni navrhovat a vyrábět vysoce kvalitní, jedinečné produkty, které splňují potřeby různých zákazníků. TheModré a fialové kovové balónky Arch Garland Kitje jedním z našich skvělých produktů, který přináší skvělou výzdobu vaší zvláštní příležitosti, a to jak z hlediska sladění barev, tak přizpůsobení. Neváhejte, pomůžeme vám vytvořit kouzelnou a útulnou atmosféru!



Hot Tags: Modré a fialové kovové balónky Arch Garland Kit, Výrobci, Dodavatelé, Továrna, Čína, Made in China, Velkoobchod, Na míru, Skladem, Levně, Sleva, Nízká cena, Cena, CE, Kvalita, EN71, Móda, Nejnovější, Nejnovější prodej, Elegantní, elegantní, pokročilé

Související kategorie

Odeslat dotaz

Neváhejte a napište svůj dotaz do formuláře níže. Odpovíme vám do 24 hodin.
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy